Wij zijn de Telefoonboer, wie ben jij? 

Al 10+ jaar repareren wij smartphones, verkopen we opladers en helpen we klanten bij het uitzoeken van een nieuw toestel. We nemen graag de tijd voor onze klanten, voorzien ze van goede service, zijn transparant en eerlijk.

Onze reparaties worden voornamelijk uitgevoerd met originele onderdelen, indien dat niet mogelijk is maken wij gebruik van hoogwaardige kwaliteit imitatie onderdelen. We blijven verbeteren, innoveren en zoeken naar de beste prijs kwaliteit verhouding voor onze klanten. Zo zijn wij regelmatig in gesprek met leveranciers over de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en onderdelen.

“Doe het goed of doe het niet”

Al 10+ jaar is onze service kristalhelder, dat zie je terug in onze reviews, we streven er naar iedereen zo goed mogelijk te helpen. Betaalbaar, betrouwbaar en transparant. Ons doel is niet de goedkoopste te zijn, maar wel de beste. 

We besparen niet op onderdelen of kwaliteit, we werken daarom ook maar samen met een paar vaste partijen waar we de achtergrond van kennen en weten wat we kunnen verwachten. Dat vinden we voor ons zelf belangrijk, maar ook voor jou als consument. Hierdoor garanderen we een hoge prijs kwaliteit verhouding. Ondanks dit toch niet tevreden? Dan horen we graag hoe we het kunnen oplossen.

No cure no pay
Kunnen wij na onderzoek u niet van dienst zijn? Dan bent u ons niks verschuldigd. Daarbij rekenen wij geen onderzoekskosten.

Snelle service
Wij voorzien u van snelle service en reparatie, uw toestel is vaak al binnen 1 uur gerepareerd. In sommige gevallen kunt u zelfs wachten op de reparatie.

3 Maanden garantie
Wij leveren op zowel de reparatie als alle onderdelen 3 maanden garantie, met uitzondering van zelfaangebrachte schade.

Transparant
Transparantie is voor ons belangrijk. Benieuwd naar de onderdelen die gebruikt worden of de manier hoe wij een toestel repareren? Stel gerust uw vraag of kijk mee tijdens de reparatie.

Chat openen
Hulp nodig? WhatsApp ons!
Hulp nodig? WhatsApp ons!
We staan voor je klaar.