Sluit vandaag nog een Lebara abonnement af!

Sluit vandaag nog een Lebara 24 maanden abonnement af via de Telefoonboer en profiteer van een stabiel KPN netwerk, lage kosten en een flexibel abonnement! 

Sluit vandaag nog een Lebara 1 maand abonnement af via de Telefoonboer en profiteer van een stabiel KPN netwerk, lage kosten en een flexibel abonnement! 

.

Een lebara verkooppunt, bij u in de buurt!

De telefoonboer is verkooppunt van Lebara. U bent van harte welkom in onze winkel voor het afsluiten van een SIM only abonnement, aanschaffen van beltegoed of datategoed of voor een gratis prepaid simkaart. Ook bent u welkom om uw simkaart te knippen of uw vragen te stellen over Lebara.

Sim only van lebara.

Bij Sim Only van Lebara krijg je voordeel én flexibiliteit. Allemaal op een betrouwbaar netwerk van KPN met supersnel internet.

Sim Only is een abonnement waarmee je supervoordelig belt, sms’t en internet. Maandje meer of juist minder? Bij Lebara mag je iedere maand gratis je bundel aanpassen. Zo blijf je altijd flexibel. Onze simkaartjes passen in iedere mobiele telefoon. Klik de gewenste grootte gewoon uit het 3-in-1 frame en stop deze in je mobiel.

Chat openen
Hulp nodig? WhatsApp ons!
Hulp nodig? WhatsApp ons!
We staan voor je klaar.