Hebben screenprotectors nut?

Een vraag die wij in onze fysieke winkel veel te horen krijgen, ‘is een screenprotector echt nodig?’. Waarop ons antwoord altijd is: ja, het het heeft voordelen. Vrijwel alle smartphones zijn voorzien van Gorilla Glass, en in de meeste gevallen Gorilla Glass 5. Smartphones worden steeds krachtiger, sneller en veiliger voor (water)schade. Echter is dit geen garantie op een onbreekbaar scherm. In onze winkel krijgen we regelmatig toestellen met nare krassen op het scherm, krassen die irriteren tijdens het gebruik en de waarde verminderen tijdens verkoop.

Waarom toch een screenprotector gebruiken? Hier een aantal redenen:
1. Het een goedkope vorm van extra bescherming, bij de Telefoonboer verkopen we 5-packs voor slechts €20 (Dat is omgerekend €4/stuk). Voor die €4 is het niet de moeite waard om te besparen en het risico te nemen dikke krassen op je scherm te krijgen.
2. Het vermindert vingerafdrukken en is dus makkelijker schoon te maken. Dit komt door een dun olielaagje op onze beschermglaasjes, deze zorgt voor vermindering van vingerafdrukken.
3. Het vermindert de impact van een val, op bijvoorbeeld steentjes. Daar loop je dan, je loopt over straat, telefoon in je handen en ineens glijd zo je dure smartphone uit je handen, recht op een klein steentje, pats, je scherm in duizenden stukjes. Een glazen screenprotector kan de impact verminderen van de val, het is geen garantie dat het niet gebeurd maar betere bescherming tegen zulke gevallen kan geen kwaad!

Waarom de beschermglaasjes nemen van de telefoonboer?
1. Het zijn hoogwaardige glaasjes, van goede kwaliteit.
2. Onze beschermglaasjes hebben geen last van luchtbelletjes, deze zijn gemakkelijk weg te drukken. Maak de telefoon goed schoon met een schone theedoek, zorg dat er geen stof op zit, haal dan het folie van de screenprotector af (waar je het folie vanaf trekt duw je op je telefoon), haal het folie over je telefoon heen voor losse stukjes stof en leg de screenprotector rustig op je scherm.
3. Minder vingerafdrukgevoelig, onze beschermglaasjes komen met een zeer dun laagje olie waardoor je gemakkelijker vingerafdrukken van je scherm af kan vegen.
4. De beschermglaasjes die wij verkopen zijn vrijwel onzichtbaar, na verloop van tijd merk je bijna niet meer dat hij er op zit!

Op zoek naar een screenprotector/beschermglaasje voor jouw telefoon?
Bekijk onze screenprotectors hier.

Deel dit bericht
Chat openen
Hulp nodig? WhatsApp ons!
Hulp nodig? WhatsApp ons!
We staan voor je klaar.